Üdvözöllek a megújult honlapon!

 Clyvine    2018. szeptember 23.
 Nincs    Friss
Kicsi, de cuki Boyfriend rajongói honlapom is átállt az e107 keretrendszer legújabb verziójára. Ezzel együtt jó pár új dolog jelent meg a honlapon:

1. A legszembeötlőbb talán a „Letöltések” fül a főmenüben. Igen, vettem a fáradtságot, és minden fordítást itt is letölthetővé tettem, hogy egy kicsit függetlenedjek az anyaoldaltól. :D Viszoooont, mivel ez egy boyfriendes honlap, így egy kis csavarral megspékeltem a letöltéseket – az összes album bekerült oda. A „Boyfriend”-től egészen a „Call me”-ig, ami csak megjelent a nevük alatt. ;)

2. Ami még újdonság, hogy a kvízeket is megreguláztam egy kicsit, kaptak egy kis helyrepofozást, illetve csináltam egy újat is – a Zenefelismerést. Nálam működött, remélem, nálatok is fog, mert elég mókás hangfájlokat sikerült csinálnom! XD

3. És amit jeleztek is felém, és már nagyon érett – a fanfiction részleg. Ezentúl ezért is egy bővítmény felel, ami sokkal átláthatóbbá és könnyen kezelhetővé teszi a dolgokat. :) Jelenleg azok az írások vannak fent, amik korábban is elérhetőek voltak a honlapon, csak rejtélyes oknál fogva szublimáltak. Reménykedem benne, hogy most már nem fognak… XD Ezek egyébként többnyire a saját írásaim, és ezúton szeretném bejelenteni, hogy kettő, sehol máshol nem fellelhető írásom is bekerült a listába – az egyik a „Hóesés” címet viseli, a másik pedig „A hüvelykujjam”, ami igazából egy fordítás. És még valami – bárki tölthet fel új történetet. Bizony, bárki – feltéve, hogy regisztrált. :D

4. A legtöbb oldal – a dalszövegek, a lemezeket összesítő oldal, a galéria satöbbi pedig egy kis kicsinosításon esett át.

Van ám itt újdonság is! Kicsit megkésve, de meghoztam az időközben megjelent három új dalt/kislemezt/klipet is! Időrendi sorrendben: a „Try my wings”, a „Sunshower” és a „Call me”.

Illetve készítettem fordítást a tavaly sugárzott „Celebrity Bromance” nevet viselő kisműsorhoz, mely öt epizódban mutatja be a Yook Sungjae (a BTOB tagja) és az ikreink, Youngmin és Kwangmin között fűződött barátságot. :) Vicces, néha tanulságos – egy rajongónak érdemes megnézni! ;)

Hirtelen ennyi jutott eszembe. :D Amit esetleg kihagytam, majd később ideírom – vagy felfedezitek ti magatok! :D

Jó szórakozást kívánok a megújult rajongói honlapon!

A hír megtalálható itt: Boyfriend Magyar Rajongói Oldal
https://kouyu.hu/boyfriend/news.php?extend.67