Üdvözöllek a megújult honlapon!

 Clyvine    2018. szeptember 23.
 Nincs    Friss
Kicsi, de cuki Boyfriend rajongói honlapom is átállt az e107 keretrendszer legújabb verziójára. Ezzel együtt jó pár új dolog jelent meg a honlapon:

1. A legszembeötlőbb talán a „Letöltések” fül a főmenüben. Igen, vettem a fáradtságot, és minden fordítást itt is letölthetővé tettem, hogy egy kicsit függetlenedjek az anyaoldaltól. :D Viszoooont, mivel ez egy boyfriendes honlap, így egy kis csavarral megspékeltem a letöltéseket – az összes album bekerült oda. A „Boyfriend”-től egészen a „Call me”-ig, ami csak megjelent a nevük alatt. ;)

2. Ami még újdonság, hogy a kvízeket is megreguláztam egy kicsit, kaptak egy kis helyrepofozást, illetve csináltam egy újat is – a Zenefelismerést. Nálam működött, remélem, nálatok is fog, mert elég mókás hangfájlokat sikerült csinálnom! XD

3. És amit jeleztek is felém, és már nagyon érett – a fanfiction részleg. Ezentúl ezért is egy bővítmény felel, ami sokkal átláthatóbbá és könnyen kezelhetővé teszi a dolgokat. :) Jelenleg azok az írások vannak fent, amik korábban is elérhetőek voltak a honlapon, csak rejtélyes oknál fogva szublimáltak. Reménykedem benne, hogy most már nem fognak… XD Ezek egyébként többnyire a saját írásaim, és ezúton szeretném bejelenteni, hogy kettő, sehol máshol nem fellelhető írásom is bekerült a listába – az egyik a „Hóesés” címet viseli, a másik pedig „A hüvelykujjam”, ami igazából egy fordítás. És még valami – bárki tölthet fel új történetet. Bizony, bárki – feltéve, hogy regisztrált. :D

4. A legtöbb oldal – a dalszövegek, a lemezeket összesítő oldal, a galéria satöbbi pedig egy kis kicsinosításon esett át.

Van ám itt újdonság is! Kicsit megkésve, de meghoztam az időközben megjelent három új dalt/kislemezt/klipet is! Időrendi sorrendben: a „Try my wings”, a „Sunshower” és a „Call me”.

Illetve készítettem fordítást a tavaly sugárzott „Celebrity Bromance” nevet viselő kisműsorhoz, mely öt epizódban mutatja be a Yook Sungjae (a BTOB tagja) és az ikreink, Youngmin és Kwangmin között fűződött barátságot. :) Vicces, néha tanulságos – egy rajongónak érdemes megnézni! ;)

Hirtelen ennyi jutott eszembe. :D Amit esetleg kihagytam, majd később ideírom – vagy felfedezitek ti magatok! :D

Jó szórakozást kívánok a megújult rajongói honlapon!


0 Hozzászólás

Üdvözlet!

Chatbox

Bejegyzés írásához be kell jelentkeznie! Amennyiben még nem regisztrált az oldalra, ide kattintva megteheti.Ön még nem regisztrált! A regisztrációhoz klikk ide.


 • Ella
  Ella  3 éve .

  Wáo, szuper! Köszönöm szépen ❤
  Nagyon szívesen ^^

 • Clyvine
  Clyvine  3 éve .

  A fanfictionöket illetően jót kérdeztél. Én csak egyet látok, jó kérdés, hova lett a többi. O.o Pár hónapja maceráltam a honlapot, talán véletlenül ebbe is belenyúltam...? Nem kizárt... ^^" Akkor ezt a hiányosságot is pótolom! Köszönöm az észrevételt! :)

 • Clyvine
  Clyvine  3 éve .

  Szia! Tudom, hogy kicsit késve válaszolok, de igen, lesz, jobban mondva már fent is van a Star fordítása. :) Kicsit elhanyagoltam a honlapot, el voltam havazva. >< Most két ünnep között megpróbálom lehozni a lemaradást.

 • Ella
  Ella  3 éve .

  hadd kérdezzem meg, hogy csak én nem találom a fanfictionöket, vagy tényleg eltűntek?

 • Ella
  Ella  3 éve .

  Sziasztok! Először is megjegyezném, hogy ez egy hihetetlenül profi oldal, örülök, hogy valaki képes ennyi energiát feltenni bele, úgyhogy köszönöm!❤
  Megkérdezhetem, hogy a Star-nak lesz-e fordítása?

 • Clyvine
  Clyvine  6 éve .

  Óóóó, nagyon köszönöm! :D Örülök, hogy tetszik az oldal, habár ritkán van időm és energiám frissíteni. :)

 • ciintikeh
  ciintikeh  6 éve .

  nekem nagyon tetszik az oldal mert itt mindent megtalálok róluk amit szerettem volna imádom ezt azt oldalt <<<<<<<<<<<3

 • Lulu
  Lulu  7 éve .

  Ahogy bővül azoldal, úgy tetszik egyre jobban és jobban :D Pont, mint a fiúk :3

 • Lulu
  Lulu  7 éve .

  Köszönöm a kemény munkát *^*

 • Clyvine
  Clyvine  8 éve .

  Mindent megteszek azért, hogy fenntartsam az érdeklődést. ^^ Igyekszem folyamatosan frissíteni, és örülök, ha tetszik az oldal. :)


Online

 • Vendégek: 1
 • Tagok: 0
 • Összes tag:29
 • Legújabb:Mary03
 • Legtöbb online:44
  Vendégek: 44 Tagok: 0 ekkor: 2020. december 28.

Szavazás

Poll: Ki a kedvenced a Boyfriendből?

Feature Box