Befejezett projektek

Ashita no Joe

Cly

Év: 2011
Típus: film
Műfaj: sport, dráma
Epizódok: 1
Főszereplők:Yamashita Tomohisa
Iseya Yusuke
Kagawa Teruyuki
Ismertető

Magával ragadó történet a boksz drámáján keresztül. Yabuki Joe (Yamashita Tomohisa) napról napra él, nincs semmije és senkije, és minden problémáját az öklével oldja meg, Egy kocsmai verekedés során ismerkedik meg Tange Danpeijel (Kagawa Teruyuki), aki meglátja benne a tehetséget, hogy hivatásos bokszolóvá váljon. Míg a rendbontásért Joe a börtönben ül, Danpei levelezőlapokon tanítgatja őt az ökölvívás alapjaira. Odabent azonban Joe összetűzésbe keveredik Rikishi Tooruval (Iseya Yusuke), aki maga profi bokszoló. Onnantól kezdve nem lebeg más cél a szeme előtt, mint hogy legyőzze Rikishit a ringben. A film végigvezeti a nézőt Joe fájdalommal, vérrel és ütésekkel teli útján, ami garantáltan a képernyő elé köti.

Letöltés
Hardsub 1 / 1
Felirat 1 / 1
Online
Indavideo -
Asuko March!

Mea

Év: 2011
Típus: sorozat
Műfaj: iskolai, dráma
Epizódok: 9
Főszereplők:Takei Emi
Matsuzaka Tori
Kaku Kento
Nagayama Kento
Ismertető

Yoshino Nao annyit szeretett volna elérni, hogy bekerül egy középiskolába, éli az átlagos diáklányok életét, majd egyetemre megy. Pechjére egy buta hiba miatt elbukja a felvételi vizsgáját, és kénytelen egy műszaki középiskolába jelentkezni, ahol évfolyamában egyik a három lány közül, osztályában pedig az egyedüli. Hamarosan rá kell döbbennie, hogy kénytelen barátságot kötni az esztergapaddal, a forrasztópákával, és más szerszámokkal, és megtanulja, hogy egy szinte teljesen fiúiskolában a lányok élete nem könnyű. Persze nem is iskolai drámában lennénk, ha a helyzetet nem bonyolítaná tovább egy, illetve kettő helyes osztálytárs is… Meg tud-e birkózni a helyzettel Nao? Hogyan telnek mindennapjai egy nem is olyan mindennapi középiskolában? A doramából kiderül.

Letöltés
Hardsub 9 / 9
Felirat 9 / 9
Online
Indavideo -
Bokura ga ita

Cly

Év: 2012
Típus: film
Műfaj: romantikus, dráma
Epizódok: 2
Főszereplők:Ikuta Toma
Yoshitaka Yuriko
Takaoka Sousuke
Ismertető

Yano Motoharu (Ikuta Toma) népszerű srác az iskolában, mindenki arra vágyik, hogy a barátnője lehessen… Tekintet nélkül arra, hogy a fiú szívét bánat és csalódottság üli meg előző barátnőjének árulása miatt.
Takahashi Nanami (Yoshitaka Yuriko) azonban érzi, hogy Yanót kétségek gyötrik, és a múlt szelleme kísérti. Ahogy szépen lassan közelebb kerül hozzá, nemcsak a szerelme nő meg iránta, hanem arra is rájön, ha azt akarja, hogy Yano csak az övé legyen, segítenie kell neki túllépni a múlton.
Valódi romantikus történet Obata Yuuki mangája nyomán. Egy újabb gyönyörű film a romantika kedvelőinek.

Letöltés
Hardsub 2 / 2
Felirat 2 / 2
Online
Indavideo -
Boyfriend Love Communication 2012 Xmas Bell

Cly

Év: 2012
Típus: koncert
Műfaj: szórakoztató
Epizódok: 1
Főszereplők:Boyfriend
Ismertető

A Boyfriend első önálló koncertje, melyet 2012 karácsonyán tartottak Japánban.

Letöltés
Hardsub 1 / 1
Felirat -
Online
Indavideo -
Boyfriend - The Escape

Cly

Év: 2014
Típus: műsor
Műfaj: szórakoztató
Epizódok: 1
Főszereplők:Boyfriend
Ismertető

A The Escape (vagyis lefordítva "A szökés") 2014. szeptember 5-én jelent meg a Starship Entertainment hivatalos Youtube csatornáján. Az Obsession éra végén került ki, mikor a Boyfriend már a következő comebackre készült. A videóban azt követhetjük szemmel, hogy a fiúk egy napra "lelépnek", hogy szórakozhassanak egy kicsit a rengeteg munka közepette.

Letöltés
Hardsub 1 / 1
Felirat -
Online
Indavideo -
Charlie St. Cloud halála és élete

Cly

Év: 2010
Típus: film
Műfaj: dráma
Epizódok: 1
Főszereplők:Zac Efron
Charlie Tahan
Amanda Crew
Ismertető

Charlie St. Cloud (Zac Efron) átlagos végzős srác, jó jegyekkel és sportösztöndíjjal. Öccsével, Sammel (Charlie Tahan) együtt indulnak városkájuk vitorlásversenyein, és mindig győznek. Charlie előtt fényes jövő áll, ám mielőtt elmehetne a Stanfordra, hogy tanulmányait folytassa, autóbalesetet szenvednek öccsével, és Sam meghal. Charlie-t sikerül újraéleszteni, de a baleset után magát hibáztatja öccse haláláért.
A tragédia után valami azonban megváltozik Charlie-ban - látja a holtak szellemét, így köztük az öccsét is, aki még "nem ment át". Korábbi ígéretük tartja vissza, miszerint minden nap az alkonyi ágyúszó megszólalása után baseballoznak. Charlie elhalasztja az egyetemet, és a helyi temető gondnoka lesz. Napjai normálisan telnek, esténként pedig halott öccsével játszik.
Évekkel később újra összefut egykori osztálytársával és vitorlás-riválisával, Tess-szel (Amanda Crew), aki - habár Föld körüli hajózásra készül - megdobogtatja a szívét. Charlie-nak választania kell: vagy el kell engednie az öccsét, vagy le kell mondania a szerelemről...
Megható történet két fivérről, akiket a vérnél jóval több köt össze... És egy szerelemről, ami új életet adhat...

Letöltés
Torrent 1 / 1
Felirat 1 / 1
Online
Indavideo -
Chichi yo, anata wa erakatta

Mea

Év: 2009
Típus: film
Műfaj: családi
Epizódok: 1
Főszereplők:Nishida Toshiyuki
Tsutsumishita Atsushi
Kato Shigeaki
Aibu Saki
Ismertető

Kato Shigeaki ezúttal egy 25 éves antiszociális fiút játszik, Onodera Masarut, akinek nincs se munkája, se barátai, és a szüleivel sem jön ki túl jól. Egy nagy veszekedés után elrohan otthonról, és olyan dolog történik vele, amit álmában sem gondolt volna: visszatér a múltba, a diáklázadások korába, amikor a szülei még csak fiatalok voltak.
A film bemutatja a jelenlegi és a ’60-as évekbeli japán fiatalok élete közti különbségeket, Masaru pedig megismeri a szüleinek egy olyan oldalát, amelyet eddig még nem látott, és megtanulja, mit is jelent igazán keményen küzdeni valamiért.

Letöltés
Hardsub 1 / 1
Felirat -
Online
Indavideo -
Gachi Baka!

Cly

Év: 2006
Típus: sorozat
Műfaj: iskolai
Epizódok: 10
Főszereplők:Takahashi Katsunori
Inoue Waka
Tegoshi Yuya
Masuda Takahisa
Ismertető

Gondou Tetta (Takahashi Katsunori) minden áron tanár akar lenni, hogy betarthassa az osztályfőnökének tett ígéretét. Folyamatos elutasítások után végül munkába állhat, habár az iskola vezetősége nem fogadja jó szívvel - és a legrosszabb osztályt sózzák a nyakába, a 3E-t. Kezdő tanárként kell megbirkóznia problémás diákjaival.

Letöltés
Hardsub 10 / 10
Felirat -
Online
Indavideo -
GOGO Ikemen 5

Cly

Év: 2013
Típus: film
Műfaj: iskolai, romantikus
Epizódok: 1
Főszereplők:Maari
Jo Youngmin
No Minwoo
Jo Kwangmin
Ismertető

A Pringston Nemzetközi Középiskolában (vagy röviden: Prince Gimi) tanuló öt kiemelkedő diák – akiket csak Ikemen (a jóképű fiúkra/férfiakra használják, a japán "menő", "jó" és az "arc" szó összevonása) 5-ként emlegetnek – arra készülnek, hogy idolcsapatként debütálnak. Ekkor találkoznak az ártatlan és romantikus lelkű Ukima Kannával, aki megváltoztatja az életüket.
A diákok az éves iskolai előadásra készülnek, és a választott darab a Rómeó és Júlia. Azonban ahhoz, hogy a darab sikeres legyen, szigorú folyamat során döntik el, ki lesz a legalkalmasabb Júlia szerepére. Miután kiderül, hogy a férfi főszerepet az Ikemen 5 egyik tagja fogja kapni, az összes lány részt kíván venni a meghallgatáson.
És vajon milyen titkot rejteget az Ikemen 5?

A filmből megtudhatjátok. wink

Letöltés
Hardsub 1 / 1
Felirat -
Online
Indavideo Előzetes
Honto ni atta kowai hanashi 2012 - Akai Tsume

Cly

Év: 2012
Típus: rövidfilm
Műfaj: horror
Epizódok: 1
Főszereplők:Yamashita Tomohisa
Horiuchi Keiko
Honda Tsubasa
Ismertető

Ishida Akiyoshi (Yamashita Tomohisa) előző munkahelyétől távol keresett új munkát, miután összetűzésbe keveredett volt főnökével. Új munkahelyén még nem szokta meg a sürgés-forgást, ráadásul egyik nap új főnöke (Horiuchi Keiko) hazaküldi, mert a férfi lebetegedett.
A városban viszont terjed egy szóbeszéd - aki a hegyi úton jobbra kanyarodik, azzal valami szörnyűség fog történni... Ishida hazafelé - maga sem tudja, miért - pont arra fordul, összeesik, de később nem emlékszik semmire... Azonban a főnöke óva inti, hogy ha eszébe jut, mit látott, el ne mondja senkinek! Ishida fülébe pont ezzel ültet bogarat, és a váratlanul felbukkanó kolléganő (Honda Tsubasa) sem segít azzal, hogy megjegyzi, látta a férfit lefordulni a rossz útra, és kérdezgetni kezdi...
Rövidke horror azoknak, akik szeretnek borzongani, vagy akik kíváncsiak arra, mi történhet még ezután...

Letöltés
Hardsub 1 / 1
Felirat -
Online
Indavideo -
Monsters

Cly

Év: 2012
Típus: sorozat
Műfaj: krimi
Epizódok: 8
Főszereplők:Katori Shingo
Yamashita Tomohisa
Endo Kenichi
Yanagihara Kanako
Ismertető

Hiratsuka Heihachi (Katori Shingo) egy különös nyomozó a Központi Rendőrség Gyilkossági Főosztályán. A módszerei egyediek, amit a főnökei nem néznek jó szemmel. Épp ezért rendelnek ki mellé egy újonc nyomozót, Saionji Kousukét (Yamashita Tomohisa), akit azzal a feladattal bíznak meg, hogy a nap huszonnégy órájában tartsa szemmel Hiratsukát.
Saionji lelkiismeretesen végzi a munkáját, még ha az nem is tűnik olyan egyszerűnek. Igazi zöldfülű, és egészen naiv, ellentétben Hiratsukával, aki képes átlátni bármilyen cselen, és különleges módszereivel a legfurmányosabb bűnözőt is elkapja. Ők ketten igazán rendkívüli párost alkotnak - a hiszékeny, ellenben éles eszű Saionji és a tapasztalt, nyilvánosság előtt igazi úriember Hiratsuka.

Letöltés
Hardsub 8 / 8
Felirat 8 / 8
Online
Indavideo -
Naze shoujo wa kioku (...) ? (Teljes cím az Ismertetőnél!)

Cly

Év: 2014
Típus: TV speciál
Műfaj: krimi, dráma
Epizódok: 1
Főszereplők:Yamashita Tomohisa
Asari Yosuke
Kimura Fumino
Watanabe Konomi
Ismertető

Teljes cím: Naze shoujo wa kioku o ushinawanakereba naranakatta no ka?

Egy férfit letartóztatnak sorozatos gyújtogatásért. A házkutatás során azonban nem várt dolog történik - az egyik szobában egy kislányt (Watanabe Konomi) találnak bezárva. Viszont senki sem tudja, ki lehet, és nem is beszél senkivel. A nyomozócsapat egyik tagja, Abiko Kento (Asari Yosuke) egy pszichológust - egyben régi barátját -, Narumi Sakut (Yamashita Tomohisa) kéri meg, hogy segítsen kideríteni, kicsoda a kislány, és mi történt vele. A nyomozásban Kento nővére, Abiko Miori (Kimura Fumino) is segít, aki gyermekorvosként dolgozik abban a kórházban, ahol az ismeretlen kislányt ápolják.
Naruminak nem egyszerű a kislány bizalmába férkőznie, de ahogy egyre többet tud meg, annál bonyolultabb lesz a mozaik, aminek a darabkáit össze kell illesztenie. Ki ez a kislány? Miért rabolta el a férfi? Miért vesztette el a kislány az emlékeit? Narumi Saku küldetése az, hogy ezt kiderítse.
A film dráma, de aki komoly izgalmakat keres, annak nem ajánlom. A történet inkább szívfacsaró, mint lendületes - a kislány múltja, sorsa, emlékei olyan titkokat őriznek, amik igencsek felkavarják a nézőt érzelmileg. Mindenesetre érdemes megnézni, mert a váratlan fordulatok önkéntelenül is lekötik a figyelmet.

Letöltés
Hardsub 1 / 1
Felirat 1 / 1
Online
Indavideo -
Saikou no jinsei no owarikata ~Ending Planner~

Cly

Év: 2012
Típus: sorozat
Műfaj: családi, dráma
Epizódok: 10
Főszereplők:Yamashita Tomohisa
Eikura Nana
Chinen Yuri
Yamazaki Tsutomu
Ismertető

Ihara Masato (Yamashita Tomohisa) már alig várta, hogy felnőve végre elhagyhassa a mindig gyűlölt szülői házat, ami egyben temetkezési vállalatként is működik. Ám édesapja váratlan halála és bátyja rejtélyes eltűnése után kénytelen visszatérni, hogy azt a munkát végezze, amit világ életében ki nem állhatott. Idősebb húga segítségével igyekszik elsajátítani a temetések lebonyolításának menetét, miközben meggyűlik a baja a fiatalabb húgával és az öccsével - meg a rendőrséggel is. Sakamaki Yuki rendőrnő (Eikura Nana) csupán egy véletlen folytán találkozik Masatóval, de a férfi - miután megtudja újdonsült ismerőse valódi foglalkozását - levakarhatatlan lesz. Munkájuk során sűrűn keresztezik egymást útjaik, de Masato - kivételes kíváncsisága és igazságérzete miatt - egyre gyakrabban folyik bele a nyomozásokba, melyhez Yukihoz fűződő ismeretségét használja fel.

A sorozat az Ihara család életét és a halálhoz fűződő viszonyát mutatja be. Miközben sorra oldják meg a különös halálesetek ügyeit, a korábban széthúzó család is újra eggyé lesz. Valódi krimi egy kis drámával, romantikával és csöppnyi humorral fűszerezve a műfaj kedvelőinek.

Letöltés
Hardsub 10 / 10
Felirat 10 / 10
Online
Indavideo -
Shounen wa tori ni natta

Cly

Év: 2001
Típus: film
Műfaj: iskolai, dráma
Epizódok: 1
Főszereplők:Yamashita Tomohisa
Kazama Shunsuke
Nishimura Risa
Ismertető

Nagashima Ken (Yamashita Tomohisa) súlyos szívelégtelenséggel született. Az orvosok néhány évnél többet nem jósoltak neki, azonban csodával határos módon már a tizenötöt is betöltötte. Betegsége miatt sokszor kiközösítették, így csak kevés barátja van, de őket nagyon szereti, és sokat törődik velük. Legszeretettebb elfoglaltsága a madárfigyelés, a madarak egyfajta megnyugvást hoznak neki. Fiatalabb korában a hegyekben látott egy kifejlett hegyi sast, azóta családjával minden évben visszautaznak, hátha megint megpillantják.

Kennek ugyanúgy megvannak az álmai és vágyai, mint bármelyik másik embernek. Egész életét a madaraknak szeretné szentelni, ám állapota váratlanul rosszabbra fordul... Az élete újabb korlátokkal bővül, és a sűrűsödő rosszulléteknek könnyen halál lehet a vége... És bár a szíve gyenge, az akaratereje és a lelke annál erősebb, így minden energiáját abba fekteti, hogy segítsen barátainak megtalálni a helyes utat.

Szívszorító történet egy fiúról, aki saját kritikus állapota ellenére sem adta fel a reményt, hogy teljes életet éljen, és aki megtett mindent azért, hogy a körülötte levőket boldoggá tegye... Mindenkinek ajánlom a megnézését, mert ha egészen másmilyen érzéseket is vált ki, biztos hagyni fog a nézőkben nyomot. smile

Letöltés
Hardsub 1 / 1
Felirat -
Online
Indavideo -
Tokyo Friend Park II - YamaNade Team

Mea

Év: 2010
Típus: műsor
Műfaj: vetélkedő
Epizódok: 1
Főszereplők:Kamenashi Kazuya
Tegoshi Yuya
Oomasa Aya
Uchi Hiroki
Ismertető

Ez egy vetélkedős TV műsor, a Yamato Nadeshiko Shichi Henge főszereplőivel. A Tokyo Friend Park népszerű műsor, sokan megfordultak már ott, mi most elhoztuk nektek a YamaNade csapat "epizódját".

Letöltés
Hardsub 1 / 1
Felirat -
Online
Indavideo -
V app - Boyfriend, 2015. 11. 01.

Cly

Év: 2015
Típus: műsor
Műfaj: szórakoztató
Epizódok: 1
Főszereplők:Lee Jeongmin
Shim Hyunseong
No Minwoo
Ismertető

A V app egy androidos alkalmazás, melyen élő adásban lehet látni kedvenc idoljainkat, illetve írhatunk is nekik, amire talán válaszolnak (ha észreveszik az ezer másik között XD). Ez most a Boyfriend november elsejei jelentkezése, melyen Hyunseong, Jeongmin és Minwoo képviselték a csapatot. Jó szórakozást!

Letöltés
Hardsub 1 / 1
Felirat -
Online
Indavideo [2015. 11. 01.] Boyfriend V app
V app - Boyfriend, 2015. 12. 05.

Cly

Év: 2015
Típus: műsor
Műfaj: szórakoztató
Epizódok: 1
Főszereplők:Boyfriend
Ismertető

A V app egy androidos alkalmazás, melyen élő adásban lehet látni kedvenc idoljainkat, illetve írhatunk is nekik, amire talán válaszolnak (ha észreveszik az ezer másik között XD). A december ötödikei adás meglepetés volt, nem szóltak róla előre - és sok mindent megtudhatunk arról, mit is csinálnak a fiúk (illetve hány nyelven tudnak cheesey). Jó szórakozást!

Letöltés
Hardsub 1 / 1
Felirat -
Online
Indavideo [2015. 12. 05.] Boyfriend V app
V app - Boyfriend, 2016. 04. 21.

Cly

Év: 2016
Típus: műsor
Műfaj: szórakoztató
Epizódok: 1
Főszereplők:Boyfriend
Ismertető

A V app egy androidos alkalmazás, melyen élő adásban lehet látni kedvenc idoljainkat, illetve írhatunk is nekik, amire talán válaszolnak (ha észreveszik az ezer másik között XD). Az április 21-ei adásban sok mindent megtudhatunk a május 21-ére kitűzött koreai fanmeetingről, illetve egy kis meglepit is kapunk - jobban mondva az ikrek. cheesey Jó szórakozást!

Letöltés
Hardsub 1 / 1
Felirat -
Online
Indavideo [2016. 04. 21.] Boyfriend V app
Weekly Idol - 91. rész (Teen Top)

Minhyun

Év: 2013
Típus: műsor
Műfaj: szórakoztató, zenés
Epizódok: 1
Főszereplők:Jeong Hyeong Don
Defconn
Teen Top
Ismertető

A Weekly Idol népszerű műsor a dél-koreai MBC Every1 csatornán. A két műsorvezető híres koreai énekeseket és együtteseket hív meg. Játékokkal, tánccal és humorral szórakoztatják a nézőket. A 91. rész meghívottja a Teen Top.

Letöltés
Hardsub 1 / 1
Felirat -
Online
Indavideo -
Weekly Idol - 174. rész (Boyfriend)

Cly

Év: 2014
Típus: műsor
Műfaj: szórakoztató, zenés
Epizódok: 1
Főszereplők:Jeong Hyeong Don
Defconn
Boyfriend
Ismertető

A Weekly Idol népszerű műsor a dél-koreai MBC Every1 csatornán. A két műsorvezető híres koreai énekeseket és együtteseket hív meg. Játékokkal, tánccal és humorral szórakoztatják a nézőket. A 174. rész meghívottja a Boyfriend, akik megmutatják, milyen egyediek, és hogy a különcség nem zárja ki a humorosságot...

Letöltés
Hardsub 1 / 1
Felirat -
Online
Indavideo -
Weekly Idol - 191. rész (Boyfriend)

Cly

Év: 2015
Típus: műsor
Műfaj: szórakoztató, zenés
Epizódok: 1
Főszereplők:Jeong Hyeong Don
Defconn
Boyfriend
Ismertető

A Weekly Idol népszerű műsor a dél-koreai MBC Every1 csatornán. A két műsorvezető híres koreai énekeseket és együtteseket hív meg. Játékokkal, tánccal és humorral szórakoztatják a nézőket. A 191. rész meghívottja a Boyfriend.

Letöltés
Hardsub 1 / 1
Felirat -
Online
Indavideo -
xxxHOLiC

Cly

Év: 2013
Típus: sorozat
Műfaj: horror
Epizódok: 8
Főszereplők:Sometani Shota
Anne
Higashide Masahiro
Miyazaki Karen
Ismertető

Watanuki Kimihiro (Sometani Shota) különleges képességgel rendelkezik: látja a szellemeket. Őt azonban zavarja ez a képesség, mert bár látja őket, nem tud tenni semmit...
Egyik nap is épp gonosz kísértetek jelennek meg körülötte, és egy különös boltba lép be, melyet a titokzatos Ichihara Yuuko (Anne) vezet. Ő felajánlja, hogy eltünteti Watanuki bosszantó képességét, de ezzel egyenértékű árat kér érte - ennek következtében kezd el a boltban dolgozni Watanuki, ahol különösebbnél különösebb vevők fordulnak meg.
És még a baráti körében is furcsa dolgok történnek, nem várt titkok kerülnek napvilágra...
A történet a CLAMP mangáján alapul, melyből már anime is készült. Aki kedveli a természetfeletti történeteket, és a néhol horrorisztikus jelenetektől sem riad vissza, azoknak bátran ajánlom.

Letöltés
Hardsub 8 / 8
Felirat 8 / 8
Online
Indavideo -

Chatbox

Bejegyzés írásához be kell jelentkeznie! Amennyiben még nem regisztrált az oldalra, ide kattintva megteheti.Ön még nem regisztrált! A regisztrációhoz klikk ide.


 • Clyvine
  Clyvine  1 éve .

  Köszönjük szépen, ez nagyon jólesik! :D Számunkra megtiszteltetés, ha örömet okozhatunk! ^_^

 • zaniko
  zaniko  1 éve .

  Boldog születésnapot kívánok! :D Köszönöm szépen az eddigi munkátokat, mindig élvezettel nézem az általatok fordított doramákat. Minden jót kívánok a továbbiakban! :D

 • csanyicila
  csanyicila  2 éve .

  Mindenkinek békés karácsonyt és boldog új évet kívánok :-D

 • Clyvine
  Clyvine  2 éve .

  Üdv nálunk! :)

 • nyirianita
  nyirianita  2 éve .

  Köszönöm hogy csatlakozhattam!

 • Nita1987
  Nita1987  2 éve .

  Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok :D :D

 • Clyvine
  Clyvine  3 éve .

  Nagyon szívesen, örülünk, hogy itt vagy! :)

 • Csillagvirág
  Csillagvirág  3 éve .

  Nagyon örülök,hogy rátok találtam már előre látom milyen sok sorit letöltök majd!!!!KÖSZÖNÖM a sok sok feliratot és a letöltési lehetőséget!!! :)

 • Minhyun
  Minhyun  3 éve .

  Szívesen ^-^

 • Nita1987
  Nita1987  3 éve .

  Nagyon szépen köszönöm a Minami-kun no Koibito 2. részét :D


Linkek

Bannerünk


Aloldalunk