2016.08. 15. Honganji ~Returns~ interjú - Youngmin

 Clyvine    2016. szeptember 10.
 Nincs    Interjú

A híres musical, a Honganji ~Returns~! Lehetőségem volt találkozni a Boyfriend Youngminjével!

 


A Boyfriend kislemeze, a Glider júniusban jelent meg. Mi jön ezután? Az, amire már vártam, a hírek a Boyfriend Youngminjének debütálásáról. Japán és Dél-Korea kombinációja, mivel ez a debütálása, elég idegesnek látszik…

Youngmin: Szeretem a színházat, egy nap ki akartam próbálni, mert nagyon jónak tűnt. A célom az volt, hogy Dél-Koreában valósítsam meg, de most Japánban kaptam szerepet, és rendkívül hálás vagyok ezért a remek lehetőségért. Van néhány nehéz szó a japánban, de ahelyett, hogy aggódnék, úgy gondolom, nagyon jó lesz!

A cím az egykor az Oszaka Kastélyban élő Ishiyama Honganjira utal. Ebben a projektben Oda Nobunaga (Jinnai Takanori) a kardok erejével próbálta meg kivívni a nemzeti egységet esküdt ellenségével, Honganji szerzetesével, Kennyóval szembeszállva. Egy emberi dráma, amely a Sengoku korszak csatájáról szól. [Nem vagyok jártas a japán történelemben, így megtörténhet, hogy valamit félreértettem és rosszul fordítottam. Ha így lenne, elnézést kérek!] Youngmin Hashimoto Rai szerepét kapta, egy mesterlövészét, aki Nobunaga mellett harcol.

Youngmin: Hashimoto Rai apját Magoichi gyilkolta meg, akit Moroboshi Kazumi-san játszik. Olyan férfi, aki gyűlölettel a szívében él. Komoly és jégszívű, egy szerencsétlen ember. Nem mutatja ki könnyen az érzéseit, de néha, amikor  annyira képtelen elrejteni az érzéseit az apja irányába, hogy nem bírja, meg akar szabadulni tőlük. Szeretném visszaadni Rai ezen érzéseit.

A GOGO Ikemen 5 című filmben Youngmin egy szuper jóképű fiút játszott, aki jó volt a sportokban, remek jegyei voltak és rendkívüli kinézete. De a mostani megjelenése a szerepében teljesen más.

Youngmin: A GOGO~ esetében egy tsundere karakter volt. *nevet* De Rai jégszívű. Mások. Ez alkalommal kardozás is van! Ez az első alkalom, hogy kardokkal harcolok, természetesen fel kellett készülnöm mentálisan… *nevet* Folyamatosan jártam edzőterembe, de jobb lett volna kicsit többet edzeni Dél-Koreában…

Először tettek az előadásba kardozást. Ebben a projektben az erő visszanyerhető egy jó alvással, de a jó nyelvtudás kemény leckékkel érhető csak el.

Youngmin: A kiejtés nehéz, mint például a vagy a . Sok szót kellett régiesen mondanom, ez szintén nehéz volt. Mint ez a mondat: まことにございますか? (Biztos vagy benne?) A leckék során begyakoroltuk a szavakat, de sok szó jelentésére a forgatókönyvből jöttünk rá.

Ez a darab egy replay, szóval biztosan nehéz volt felzárkózni ahhoz, amit a premieren előadtak. Youngminnek a kezdetektől fogva leckéket kellett vennie, de még így is teljesen megszerette a már korábban beválogatott kollégákat.

Youngmin: A színésztársamat, Kyou Nobuo-sant Anikinek (báty) hívom. *nevet* Már voltam enni is a bátyámmal. Amikor a többiek a színpadon gyakoroltak, ő tanácsokkal látott el engem. Felvidított, amikor törődött velem, és olyanokat mondott: „Hogy vagy?” „Nem kell idegeskedni.” Sok senpaijal vagyok körülvéve, nagyon boldog vagyok!

A Boyfriend más tagjainak már van tapasztalata a színházi előadásokban. Így ellátták őt tanácsokkal.

Youngmin: A vezetőnk, Donghyun-san aggódott a színpadi megjelenésem miatt… *nevet* Azt mondta nekem, hogy egy dráma és egy színpadi előadás teljesen más, mivel az előadás a közönség előtt történik, oda kell figyelned, hogyan mozogsz. A rendező is mondta, hogy mivel mesterlövészt játszom, mindig számítanom kell ellenségre, bármely irányból, ezért azt akarták, hogy gyors legyek.

Youngmin Hashimoto szerepét játssza, aki mesterlövész, így nem veheti félvállról a szerepét. Ki kell kapcsolnia az érzéseit és a gondolatait, folyamatosan figyelnie és érzékelnie kell, nem lehet rá hatással semmi. Azonban annak ellenére, hogy kifejezetten nehéz a szerep, pozitív szavakkal beszél róla.

Youngmin: A kezdeti leckék után, most ezt mind érzem. Egy drámában több történet van, ami érdekessé teszi. Nem akarok teher lenni a musicalben, ezért keményen dolgozom, hogy a szerepem természetesnek tűnjön. Huh? Egy fontos mozzanatom? Van egy jelenet, ahol Magoichi rájön, hogy ő az apa ellensége, szóval van egy nagy vitánk!

 

Forrás: tabilista.com
English translation: youngmar4 Thank you for your work~! ♥ ♥


0 Hozzászólás

Üdvözlet!

Chatbox

Bejegyzés írásához be kell jelentkeznie! Amennyiben még nem regisztrált az oldalra, ide kattintva megteheti.Ön még nem regisztrált! A regisztrációhoz klikk ide.


 • Ella
  Ella  3 éve .

  Wáo, szuper! Köszönöm szépen ❤
  Nagyon szívesen ^^

 • Clyvine
  Clyvine  4 éve .

  A fanfictionöket illetően jót kérdeztél. Én csak egyet látok, jó kérdés, hova lett a többi. O.o Pár hónapja maceráltam a honlapot, talán véletlenül ebbe is belenyúltam...? Nem kizárt... ^^" Akkor ezt a hiányosságot is pótolom! Köszönöm az észrevételt! :)

 • Clyvine
  Clyvine  4 éve .

  Szia! Tudom, hogy kicsit késve válaszolok, de igen, lesz, jobban mondva már fent is van a Star fordítása. :) Kicsit elhanyagoltam a honlapot, el voltam havazva. >< Most két ünnep között megpróbálom lehozni a lemaradást.

 • Ella
  Ella  4 éve .

  hadd kérdezzem meg, hogy csak én nem találom a fanfictionöket, vagy tényleg eltűntek?

 • Ella
  Ella  4 éve .

  Sziasztok! Először is megjegyezném, hogy ez egy hihetetlenül profi oldal, örülök, hogy valaki képes ennyi energiát feltenni bele, úgyhogy köszönöm!❤
  Megkérdezhetem, hogy a Star-nak lesz-e fordítása?

 • Clyvine
  Clyvine  6 éve .

  Óóóó, nagyon köszönöm! :D Örülök, hogy tetszik az oldal, habár ritkán van időm és energiám frissíteni. :)

 • ciintikeh
  ciintikeh  6 éve .

  nekem nagyon tetszik az oldal mert itt mindent megtalálok róluk amit szerettem volna imádom ezt azt oldalt <<<<<<<<<<<3

 • Lulu
  Lulu  7 éve .

  Ahogy bővül azoldal, úgy tetszik egyre jobban és jobban :D Pont, mint a fiúk :3

 • Lulu
  Lulu  7 éve .

  Köszönöm a kemény munkát *^*

 • Clyvine
  Clyvine  8 éve .

  Mindent megteszek azért, hogy fenntartsam az érdeklődést. ^^ Igyekszem folyamatosan frissíteni, és örülök, ha tetszik az oldal. :)


Online

 • Vendégek: 1
 • Tagok: 0
 • Összes tag:29
 • Legújabb:Mary03
 • Legtöbb online:44
  Vendégek: 44 Tagok: 0 ekkor: 2020. december 28.

Szavazás

Poll: Ki a kedvenced a Boyfriendből?

Feature Box