2016. 08. 10. RanRan Entertainment interjú - Seyong & Youngmin

 Clyvine    2016. szeptember 10.
 Nincs    Interjú

Honganji ~Returns~ musical! Seyong (MYNAME) és Youngmin (Boyfriend)!

 

 


Egy történelmi japán musicalben szerepeltek, mi volt az első benyomásotok, mikor felajánlották nektek a szereplést?

Youngmin: Még ha csak először is szerepelek musicalben, nagyon boldog vagyok, habár egy kicsit nyugtalan is. Megnéztem a videót is a premierről, az előadás igazán erős volt… *nevet*

Mindketten egy –egy KPop csapat tagjai vagytok, mikor beválasztottak, a csapattársaitok mondtak valamit?

Youngmin: Mivel a vezetőnknek, Donghyunnak már van tapasztalata a musicalekben, adott nekem néhány tanácsot. „Fontos, hogy tudd, hogyan mozogj. Mivel egy előadás különbözik a drámáktól és filmektől, ezért nagyon oda kell figyelni a mozdulatokra.”

Volt valaha olyan alkalom, hogy ti ketten együtt dolgoztatok?

Seyong: Igazából ugyanannál az ügynökségnél voltunk gyakornokok, úgy 10 évvel ezelőtt.

Youngmin: 3 évig voltunk együtt gyakornokok.

Akkoriban mi volt az első benyomásotok, mikor először találkoztatok egymással?

Seyong: Youngmin 13 éves volt, és mivel én 4 évvel idősebb vagyok, aranyosnak találtam. *nevet*

Youngmin: Akkoriban egy kicsit félénk voltam… Emellett mindenki idősebb volt nálam, és hyung is ott volt, úgyhogy féltem. *nevet*

Most, hogy egy darabban kaptatok szerepet, hogy érzitek magatokat?

Seyong: Mikor meghallottam, hogy Youngmin is részt vesz, megkönnyebbültem. Hiába vagyunk KPop előadók, ha valaki olyan lenne, akit csak távolról ismerek, eltartana egy darabig, mire jó barátok lennénk. De mivel Youngmint már jól ismerem, most, hogy együtt vagyunk, hihetetlenül nyugodtnak érzem magam. *nevet*

Youngmin: Én is nagyon nyugodt vagyok. A MYNAME-ből Chaejin-san nagyon jó barátom, ezért Seyong-san is közel került hozzám. Emellett, mivel Seyong-san szerepelt a premierben, lehetőségem van tanulni tőle.

Meséljetek a musicalbeli szerepetekről.

Youngmin: Számomra ez a típusú karakter különbözik attól, amilyen valójában vagyok. A legerősebb mesterlövész, Hashimoto Rai tagja Oda tüzérségi alakulatának. Rideg, tele van haraggal, és bosszút akar állni az apja miatt, ami egy kicsit szánalomra méltó. Olyan személynek ábrázolom, aki a bosszú iránti vágya miatt vált rideggé. A premieren Rai nőként tűnt fel, én most férfiként jelenítem meg.

Rainak akciójelenetei vannak, és „remek fizikai erőnléte”. Youngmin-san, te jó vagy az akcióban és az edzésben?

Youngmin: Az igazat megvallva, nem vagyok túl jó az edzésben. *nevet* Ezért béreltem egy stúdiót, hogy keményen edzem magam. De még így is aggódtam egy kicsit a kardozás miatt. Aggódtam, mert nem akartam ártani az ellenfelemnek, ezért a gyakorláskor a kardozásra fókuszáltam… Gyakoroltam a kardozást, de mégis azt gondolom, hogy nem tudom jól csinálni egy másik emberrel… *nevet*

Seyong: Mikor először kellett kardoznom, mivel nem volt tapasztalatom, ideges voltam, nehéz volt. De most, hogy van tapasztalatom, el tudom látni tanácsokkal! *nevet*

Mindkettőtöknek van tapasztalata a táncolásban, hiszen KPop csapatok tagjai vagytok. Természetesen tudjátok, hogyan mozgassátok a testetek, szóval ez hasonlít a kardozáshoz?

Youngmin: Ez nekem elég nehéz. Ha érzem a ritmust, a testem szinte magától mozog. *nevet*

Igaz, hogy ti ketten jó kapcsolatban vagytok, de mikor egy előadás jön szóba, ellenségessé is válhat. Nem éreztek bizonyos versengést az előadás során?

Seyong: Szerintem nincs ilyen érzés, én legalábbis nem érzek így. Mindketten már több mint öt éve debütáltunk, a munkánk minden nap változik! Nem aggódunk emiatt.

Youngmin: Én sem, de amint egyszer a karakterben vagyunk, eléggé ijesztő lehet. *nevet*

Seyong: Köze van ahhoz a tényhez is, hogy kardokat használunk. *nevet*

A próbák általában nehezek, jól éreztétek magatokat?

Youngmin: Kyou Nobuo-san Mori Ranmaru szerepében és Itakura Chihiro-san Ban Naganobu szerepében imitálták egymást, ami nagyon vicces volt. Folyton megnevettettek mindenkit.

Seyong: Igen, igen. Mindketten Kansaiból jöttek, a próbákon mindig borzalmas vicceket mondtak, és aztán láttuk őket komolyan viselkedni a tényleges előadáson, ez elképesztő volt. *nevet* Ezért nagyon vicces ilyen emberekkel találkozni. Most Youngminnel is szórakoztató lenni, mivel 10 éve ismerem.

Mondjátok el, hogy mit akartok mutatni az előadások során, mint: „Szeretném, ha ezt közelebbről is megfigyelnétek.”

Youngmin: Én szeretném megmutatni Rai menő megjelenését. Mivel nekem nem ilyen a személyiségem, szeretném megmutatni egy új oldalamat Rai szerepén keresztül.

Seyong: Rait nő játszotta a premieren, most férfi. Szóval azok, akik a premiert is látták, érdekesnek fogják találni, hiszen ez egy teljesen új Rai. Személy szerint úgy gondolom, hogy Rai szerepe jobban illik egy férfihez. „Egy fiú gondol az apjára”, szerintem ennek erősebb érzelmi hatása van. Ah, de talán azért gondolom ezt, mert férfi vagyok… *nevet*

Végül üzenjetek valamit a rajongóitoknak!

Youngmin: Keményen dolgoztam Rai szerepén, ezért remélem, tetszeni fog. Határozottan el kéne jönnötök a színházba, jól fogtok szórakozni! Meg fogom mutatni a legmenőbb Youngmint, akit valaha láttatok! *nevet*

 

Forrás: RanRan Entertainment
English translation: youngmar4 Thank you for your work~! ♥ ♥


0 Hozzászólás

Üdvözlet!

Chatbox

Bejegyzés írásához be kell jelentkeznie! Amennyiben még nem regisztrált az oldalra, ide kattintva megteheti.Ön még nem regisztrált! A regisztrációhoz klikk ide.


 • Ella
  Ella  3 éve .

  Wáo, szuper! Köszönöm szépen ❤
  Nagyon szívesen ^^

 • Clyvine
  Clyvine  4 éve .

  A fanfictionöket illetően jót kérdeztél. Én csak egyet látok, jó kérdés, hova lett a többi. O.o Pár hónapja maceráltam a honlapot, talán véletlenül ebbe is belenyúltam...? Nem kizárt... ^^" Akkor ezt a hiányosságot is pótolom! Köszönöm az észrevételt! :)

 • Clyvine
  Clyvine  4 éve .

  Szia! Tudom, hogy kicsit késve válaszolok, de igen, lesz, jobban mondva már fent is van a Star fordítása. :) Kicsit elhanyagoltam a honlapot, el voltam havazva. >< Most két ünnep között megpróbálom lehozni a lemaradást.

 • Ella
  Ella  4 éve .

  hadd kérdezzem meg, hogy csak én nem találom a fanfictionöket, vagy tényleg eltűntek?

 • Ella
  Ella  4 éve .

  Sziasztok! Először is megjegyezném, hogy ez egy hihetetlenül profi oldal, örülök, hogy valaki képes ennyi energiát feltenni bele, úgyhogy köszönöm!❤
  Megkérdezhetem, hogy a Star-nak lesz-e fordítása?

 • Clyvine
  Clyvine  6 éve .

  Óóóó, nagyon köszönöm! :D Örülök, hogy tetszik az oldal, habár ritkán van időm és energiám frissíteni. :)

 • ciintikeh
  ciintikeh  6 éve .

  nekem nagyon tetszik az oldal mert itt mindent megtalálok róluk amit szerettem volna imádom ezt azt oldalt <<<<<<<<<<<3

 • Lulu
  Lulu  7 éve .

  Ahogy bővül azoldal, úgy tetszik egyre jobban és jobban :D Pont, mint a fiúk :3

 • Lulu
  Lulu  7 éve .

  Köszönöm a kemény munkát *^*

 • Clyvine
  Clyvine  8 éve .

  Mindent megteszek azért, hogy fenntartsam az érdeklődést. ^^ Igyekszem folyamatosan frissíteni, és örülök, ha tetszik az oldal. :)


Online

 • Vendégek: 1
 • Tagok: 0
 • Összes tag:29
 • Legújabb:Mary03
 • Legtöbb online:44
  Vendégek: 44 Tagok: 0 ekkor: 2020. december 28.

Szavazás

Poll: Ki a kedvenced a Boyfriendből?

Feature Box