2016. 08. 08. Hanryu Pia interjú (Seyong & Youngmin)

 Clyvine    2016. szeptember 10.
 Nincs    Interjú

Seyong (MYNAME) és Youngmin (Boyfriend) összecsapása a színpadon?!

 

 


Seyong-sannak ez a második, Youngmin-sannak viszont az első alkalom, hogy a Honganji musicalben szerepel. Amikor felajánlották, hogy színpadra lépj, hogy érezted magad?

Youngmin: Nem szereztem tapasztalatot musicalben Dél-Koreában, ezért őszintén szólva azt gondoltam: Tényleg képes leszek rá? Aggódtam a felajánlás előtt. Mikor valóban megkaptam az ajánlatot, megmutattak egy videót a premierről, és észrevettem a musical mély üzenetét. Ezután azonnal eldöntöttem, hogy teszek egy próbát!

Kérlek, meséljetek a szerepről, amit játszani fogtok.

Youngmin: A szereplő neve, akit játszom, Hashimoto Rai, Oda mesterlövésze. Olyan férfi, akinek minden vágya, hogy bosszút álljon azokon, akik meggyilkolták az apját. Nagyon zavart személy, aki még hidegvérrel is képes gyilkolni, de egyúttal nagyon magányos is. Remélem, sikeresen tudom Rai szívének igaz természetét ábrázolni.

A musical minden sora japánul van, ráadásul régies nyelvjárásban.

Youngmin: Pontosan. Mikor először olvastam el a forgatókönyvet, felfigyeltem erre a kifejezésre: まことにございますか? (Biztos vagy benne?) *nevet* Mintha azt mondanám: 本当ですか?(Tényleg?) Meghökkentem. Viszont rászoktam arra, hogy a まことにございますか-t használjam, mikor beszélek.

A musical egyik fő eleme a kardozás. Sikerült jól begyakorolnod a kardozást?

Youngmin: A kardozás volt a legnagyobb félelmem. Én lőfegyvert használok a kard helyett, de ez a legnagyobb fajta azok közül, amiket a Honganjiban használunk. Másolatokat használunk a gyakorlás alatt, mert ami az előadásra van, elég nehéz, és könnyű kezelni… [Csak én nem értem az összefüggést…? XD] Amiatt is aggódtam, hogy árthatok az ellenfelemnek. Valójában többet kell tennünk, mint csak gyakorolni. Később, ha lesz szabadidőm, elmegyek a stúdióba, hogy egymagam gyakoroljak.

Van olyan jelenet, ahol mindketten szerepeltek?

Youngmin: Csak egy kis ideig, a darab vége felé.

Seyong: Ez egy ellenséges jelenet. Még nem kezdtük el a tényleges próbákat, de bármi is lesz, már alig várom.

Ichikawa Kudanji-san kapta Taira no Masakado szerepét, a „THE Kabuki” sminkjével. Nem tűnt elsőre ijesztőnek?

Youngmin: Nem. Igazából még nem láttam élőben, ezért nem tudom igazán megmondani, de nem tűnt ijesztőnek, amikor megnéztem a videót.

Youngmin: Ichikawa Kudanji-san nagyon kedves ember.  Az volt a benyomásom, hogy Jinnai Takanori-san valahogy nehezen megközelíthető, de megkönnyebbültem, amikor először találkoztam vele, mivel barátságos ember. Egy kedves színész. *nevet*

Hamarosan jön az első előadás. Hogy érzitek magatokat?

Youngmin: Félig izgatottan, félig idegesen. Könnyen ideges leszek, de most már hozzászoktam a színpadhoz, és jól érzem magam. Így igazán élvezni fogom, hiszen ez elég más, mint énekesként előadást tartani. Hogyan fog végződni? A szívem gyorsan ver, ha csak rágondolok.

Seyong: Rendben lesz, rendben lesz!

Youngmin: Igaz! *nevet*

Kérlek, meséljetek a Honganji mondanivalójáról.

Youngmin: Minden szerep egyedülálló tulajdonságai megjelennek a színpadon, nézve a színészek lenyűgöző játékát. Remélem, a nézők képesek lesznek érezni a karakterek igaz természetét.

Seyong: A kreatív része pedig, hogy tanulhatnak a japán történelemről, a Sengoku korszakban élt emberek érzéseiről.

Még jobban élvezni tudják az érzések közelebbi szemszögéből. Külön figyelmet fordítsanak Youngmin játékára. Az enyémre is, mert én sem tudom elképzelni, milyen lesz. Szóval alig várom már. Youngmin-kun is menő lesz Rai kosztümében.

Youngmin: Seyong-kun nagyon menőn kardozik. Ha látják majd a kardos jelenetet, fogadok, hogy imádni fogjákÉn is keményen dolgozom majd, úgyhogy nem fognak legyőzni!

Végezetül meséljétek el, mit akartok elérni a Honganjival.

Youngmin: Szeretném szilárdan megragadni Hashimoto Rai lényét, hogy ne csak egy felszínes, hanem egy mély előadást mutassak. Seyong-kunnal együtt szeretnénk megérinteni a nézők szívét a játékunkkal, remélem, tetszeni fog.

 

Forrás: Hanryu Pia
English translation: youngmar4 Thank you for your work~! ♥ ♥


0 Hozzászólás

Üdvözlet!

Chatbox

Bejegyzés írásához be kell jelentkeznie! Amennyiben még nem regisztrált az oldalra, ide kattintva megteheti.Ön még nem regisztrált! A regisztrációhoz klikk ide.


 • Ella
  Ella  3 éve .

  Wáo, szuper! Köszönöm szépen ❤
  Nagyon szívesen ^^

 • Clyvine
  Clyvine  4 éve .

  A fanfictionöket illetően jót kérdeztél. Én csak egyet látok, jó kérdés, hova lett a többi. O.o Pár hónapja maceráltam a honlapot, talán véletlenül ebbe is belenyúltam...? Nem kizárt... ^^" Akkor ezt a hiányosságot is pótolom! Köszönöm az észrevételt! :)

 • Clyvine
  Clyvine  4 éve .

  Szia! Tudom, hogy kicsit késve válaszolok, de igen, lesz, jobban mondva már fent is van a Star fordítása. :) Kicsit elhanyagoltam a honlapot, el voltam havazva. >< Most két ünnep között megpróbálom lehozni a lemaradást.

 • Ella
  Ella  4 éve .

  hadd kérdezzem meg, hogy csak én nem találom a fanfictionöket, vagy tényleg eltűntek?

 • Ella
  Ella  4 éve .

  Sziasztok! Először is megjegyezném, hogy ez egy hihetetlenül profi oldal, örülök, hogy valaki képes ennyi energiát feltenni bele, úgyhogy köszönöm!❤
  Megkérdezhetem, hogy a Star-nak lesz-e fordítása?

 • Clyvine
  Clyvine  6 éve .

  Óóóó, nagyon köszönöm! :D Örülök, hogy tetszik az oldal, habár ritkán van időm és energiám frissíteni. :)

 • ciintikeh
  ciintikeh  6 éve .

  nekem nagyon tetszik az oldal mert itt mindent megtalálok róluk amit szerettem volna imádom ezt azt oldalt <<<<<<<<<<<3

 • Lulu
  Lulu  7 éve .

  Ahogy bővül azoldal, úgy tetszik egyre jobban és jobban :D Pont, mint a fiúk :3

 • Lulu
  Lulu  7 éve .

  Köszönöm a kemény munkát *^*

 • Clyvine
  Clyvine  8 éve .

  Mindent megteszek azért, hogy fenntartsam az érdeklődést. ^^ Igyekszem folyamatosan frissíteni, és örülök, ha tetszik az oldal. :)


Online

 • Vendégek: 1
 • Tagok: 0
 • Összes tag:29
 • Legújabb:Mary03
 • Legtöbb online:44
  Vendégek: 44 Tagok: 0 ekkor: 2020. december 28.

Szavazás

Poll: Ki a kedvenced a Boyfriendből?

Feature Box