Üdvözöllek a megújult honlapon!

 Clyvine    2018. szeptember 23.
 Nincs    Friss
Kicsi, de cuki Boyfriend rajongói honlapom is átállt az e107 keretrendszer legújabb verziójára. Ezzel együtt jó pár új dolog jelent meg a honlapon:

1. A legszembeötlőbb talán a „Letöltések” fül a főmenüben. Igen, vettem a fáradtságot, és minden fordítást itt is letölthetővé tettem, hogy egy kicsit függetlenedjek az anyaoldaltól. :D Viszoooont, mivel ez egy boyfriendes honlap, így egy kis csavarral megspékeltem a letöltéseket – az összes album bekerült oda. A „Boyfriend”-től egészen a „Call me”-ig, ami csak megjelent a nevük alatt. ;)

2. Ami még újdonság, hogy a kvízeket is megreguláztam egy kicsit, kaptak egy kis helyrepofozást, illetve csináltam egy újat is – a Zenefelismerést. Nálam működött, remélem, nálatok is fog, mert elég mókás hangfájlokat sikerült csinálnom! XD

3. És amit jeleztek is felém, és már nagyon érett – a fanfiction részleg. Ezentúl ezért is egy bővítmény felel, ami sokkal átláthatóbbá és könnyen kezelhetővé teszi a dolgokat. :) Jelenleg azok az írások vannak fent, amik korábban is elérhetőek voltak a honlapon, csak rejtélyes oknál fogva szublimáltak. Reménykedem benne, hogy most már nem fognak… XD Ezek egyébként többnyire a saját írásaim, és ezúton szeretném bejelenteni, hogy kettő, sehol máshol nem fellelhető írásom is bekerült a listába – az egyik a „Hóesés” címet viseli, a másik pedig „A hüvelykujjam”, ami igazából egy fordítás. És még valami – bárki tölthet fel új történetet. Bizony, bárki – feltéve, hogy regisztrált. :D

4. A legtöbb oldal – a dalszövegek, a lemezeket összesítő oldal, a galéria satöbbi pedig egy kis kicsinosításon esett át.

Van ám itt újdonság is! Kicsit megkésve, de meghoztam az időközben megjelent három új dalt/kislemezt/klipet is! Időrendi sorrendben: a „Try my wings”, a „Sunshower” és a „Call me”.

Illetve készítettem fordítást a tavaly sugárzott „Celebrity Bromance” nevet viselő kisműsorhoz, mely öt epizódban mutatja be a Yook Sungjae (a BTOB tagja) és az ikreink, Youngmin és Kwangmin között fűződött barátságot. :) Vicces, néha tanulságos – egy rajongónak érdemes megnézni! ;)

Hirtelen ennyi jutott eszembe. :D Amit esetleg kihagytam, majd később ideírom – vagy felfedezitek ti magatok! :D

Jó szórakozást kívánok a megújult rajongói honlapon!

Jackpot csomag

 Clyvine    2017. február 07.
Sziasztok! Kicsit késve ugyan, de meghoztam a Jackpot klipjét! :) Jobban mondva nem csak azt, hiszen a kislemezen megjelent dalok közül még kettő számnak fordítottam le a dalszövegét magyarra. Illetve kínok kínjával, de sikerült megrendelnem magát a lemezt (gyönyörű <3 ), így úgy döntöttem, ha már van hozzá videó, kivételesen a Jackpot makingjét is lefordítom! Szóval a teljes lista, ami frissen felkerült:

Jackpot [Letöltés] [Online] [Dalszöveg]
Jackpot Making [Letöltés]
Nightmare [Dalszöveg]
B&D (Beautiful & Dangerous) [Dalszöveg]

Friss

 Clyvine    2016. szeptember 12.
 Nincs    Friss
Sziasztok!

"Rövidke" szünet után frissült az oldal. :) Az első és legszembetűnőbb változás, hogy a honlap új dizájnt kapott. Igyekeztem egyszerűre és átláthatóra csinálni, remélem, összejött. :D
Illetve néhány új tartalom is felkerült.

Már mióta tartoztam az I'll promise (To my Bestfriend) és a Glider dalszövegével. Pótoltam a hiányosságot, a fordításokat és a klipeket a szokott helyen lehet megtalálni!

És ami tényleg újdonság: hoztam három interjúfordítást is. Youngmin szerepet kapott egy japán musicalben, a Honganji ~Returns~-ben, az ehhez kapcsolódó és vele készült interjúkat fordítottam le. Fontos megjegyeznem: az angol fordítás, amiből dolgoztam, főleg Youngminre koncentrált. Háromból két interjú nemcsak vele, hanem Seyonggal (MYNAME) is készült. Az ő válaszai azonban nem minden esetben kerültek lefordításra.

Egyelőre ennyi. Amint lesz időm és energiám, hozok majd mást is. :)

Új menü és két új videó!

 Clyvine    2015. július 01.
 Nincs    Friss
Sziasztok!

Új menüpontot hoztam létre a "Fordítások" menüben. :) Három elkészült videó után elérkezettnek láttam az időt egy "TV műsor és egyéb videók" almenü létrehozásához! :D
Jelenleg három fordítás érhető el itt (mint azt feljebb már kikotyogtam XD), ebből kettő új. Ezek pedig:

Weekly Idol 191. rész - Nem olyan rég készültem el vele, ide csak most kerül ki. :)

The Escape - Az a bizonyos 15 perces videó, ami kikészítette a rajongókat tavaly ősszel. :D Elérhető magyarul, nézzétek meg!

Wonderland dalszövegek

 Clyvine    2015. április 13.
 Nincs    Friss
Két új dalszöveget hoztam, az egyik a Crooked (úúúúristen, ez egy nagyon fasza szám, IMÁDTAM fordítani, és ilyet nem sűrűn mondok Boyfriend dalszövegre XDD), a másik a One two three. :)

Start up! és Here

 Clyvine    2015. április 13.
 Nincs    Friss
Jó hírem van, VÉGRE ELKÉSZÜLTEK! :D Pokolian nehéz meló volt a fordítás, igazából még most sem nagyon értem, miről szól ez a két dal. XD De lehetőségeimhez mérten igyekeztem a maximumot kihozni magamból. :) A dalszövegeket és a klipeket a szokott helyen találjátok! Jó nézegetést, remélem, tetszik! :)

Weekly Idol - 174. rész

 Clyvine    2015. március 28.
 Nincs    Friss
Halihó! Lefordítottam a Weekly Idol novemberi Boyfriend epizódját. :) A videó letölthető a Kouyu Fansub oldaláról, HD minőségben (szóval elég nagy fájl, bocsi XD). A letöltőknek jó szórakozást! :)

Bounce éra

 Clyvine    2015. március 17.
 Nincs    Friss
Üdv-üdv! :)

Meghoztam a legújabb klip, a Bounce fordítását. :) A dalszöveget itt is megtaláljátok, a klip letölthető a Kouyu Fansub oldaláról, vagy meg is lehet nézni az Indavideón. :) Remélem, tetszik!

Egyelőre csak ennyi, sorry. >_<

Clí voltam~

Üdvözlet!

Chatbox

Bejegyzés írásához be kell jelentkeznie! Amennyiben még nem regisztrált az oldalra, ide kattintva megteheti.Ön még nem regisztrált! A regisztrációhoz klikk ide.


 • Ella
  Ella  3 éve .

  Wáo, szuper! Köszönöm szépen ❤
  Nagyon szívesen ^^

 • Clyvine
  Clyvine  4 éve .

  A fanfictionöket illetően jót kérdeztél. Én csak egyet látok, jó kérdés, hova lett a többi. O.o Pár hónapja maceráltam a honlapot, talán véletlenül ebbe is belenyúltam...? Nem kizárt... ^^" Akkor ezt a hiányosságot is pótolom! Köszönöm az észrevételt! :)

 • Clyvine
  Clyvine  4 éve .

  Szia! Tudom, hogy kicsit késve válaszolok, de igen, lesz, jobban mondva már fent is van a Star fordítása. :) Kicsit elhanyagoltam a honlapot, el voltam havazva. >< Most két ünnep között megpróbálom lehozni a lemaradást.

 • Ella
  Ella  4 éve .

  hadd kérdezzem meg, hogy csak én nem találom a fanfictionöket, vagy tényleg eltűntek?

 • Ella
  Ella  4 éve .

  Sziasztok! Először is megjegyezném, hogy ez egy hihetetlenül profi oldal, örülök, hogy valaki képes ennyi energiát feltenni bele, úgyhogy köszönöm!❤
  Megkérdezhetem, hogy a Star-nak lesz-e fordítása?

 • Clyvine
  Clyvine  6 éve .

  Óóóó, nagyon köszönöm! :D Örülök, hogy tetszik az oldal, habár ritkán van időm és energiám frissíteni. :)

 • ciintikeh
  ciintikeh  6 éve .

  nekem nagyon tetszik az oldal mert itt mindent megtalálok róluk amit szerettem volna imádom ezt azt oldalt <<<<<<<<<<<3

 • Lulu
  Lulu  7 éve .

  Ahogy bővül azoldal, úgy tetszik egyre jobban és jobban :D Pont, mint a fiúk :3

 • Lulu
  Lulu  7 éve .

  Köszönöm a kemény munkát *^*

 • Clyvine
  Clyvine  8 éve .

  Mindent megteszek azért, hogy fenntartsam az érdeklődést. ^^ Igyekszem folyamatosan frissíteni, és örülök, ha tetszik az oldal. :)


Online

 • Vendégek: 1
 • Tagok: 0
 • Összes tag:29
 • Legújabb:Mary03
 • Legtöbb online:44
  Vendégek: 44 Tagok: 0 ekkor: 2020. december 28.

Szavazás

Poll: Ki a kedvenced a Boyfriendből?

Feature Box